Selecteer een pagina

Als subsidieadviesbureau speelt efficiëntie uiteraard een ontzettend belangrijke rol binnen het bedrijf. Je wilt immers in staat zijn om zoveel mogelijk klanten te helpen bij het vinden van de juiste subsidie.

Met de WBSO Online software is het een stuk makkelijker geworden om je  bedrijfsvoering te optimaliseren. Hoe werkt dit precies? Wat kun je van de WBSO Online software allemaal verwachten? En waarom zou jouw subsidieadviesbureau moeten kiezen voor WBSO Online? Tijd om daar achter te komen!

Meer merk verrichten in minder tijd
Een van de grootste voordelen van het gebruik van de WBSO Online is het feit dat het je veel tijd kan besparen. Dit zit namelijk als volgt: door de WBSO Online software verloopt het aanvraag- en verantwoordingsproces van al uw WBSO aanvragen geautomatiseerd en aanzienlijk sneller.

Deze verbeterde processen zorgen onder andere voor een betere doorloop binnen je bedrijf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om WBSO aanvragen via XML in bulk bij RVO in te dienen. Hierdoor hoeven de adviseurs niet meer stuk voor stuk een individuele aanvraag via het e-loket bij RVO in te dienen maar wordt met in 1 druk op de knop alle aanvragen in één keer ingediend. Dat is toch een stuk makkelijker en sneller?

Voordelen WBSO Online
Er zitten nog veel meer voordelen aan het gebruik van de WBSO Online voor subsidiebureaus. Zo heb je dankzij het WBSO Online dashboard altijd controle over al je WBSO projecten die lopen, kan je jouw eigen huisstijl kiezen en is het mededelen van de realisatie eenvoudig geregeld.

Tijdens een (online) demo bespreken we graag welke voordelen WBSO Online specifiek voor jouw bedrijf nog meer heeft.

Plan eenvoudig een (online) demo via www.wbso-online.nl of bel ons op 077-320 2000!

WBSO Online
Efficiënt, Innovatief en Veilig.